Inloggen
Winkelmandje
Gratis verzending vanaf €75,- binnen België en Nederland
Veilig betalen met Mistercash en PayPal
14 dagen retourgarantie
Garens altijd van hetzelfde verfbad

Lana Grossa zomercollectie 2019

Lana Grossa zomercollectie 2019
Geplaatst op 3-4-2019 door api_more2make.nl

Lana Grossa verrast ons deze zomer weer met maar liefst 15 nieuwe garens die allemaal 1 ding gemeen hebben: de zijn perfect voor het breien en haken van zomerse kleding! Of je nu van zijde, katoen, heel veel kleur, biologisch of linnen houdt; de Lana Grossa zomercollectie heeft het allemaal. In de 5 nieuwe zomermagazines staan stijlvolle, trendy en vrolijke patronen die je inspireren om met deze garens aan de slag te gaan. Lees snel verder en ontdek alles over deze uitgebreide Lana Grossa zomercollectie.

Lana Grossa zomercollectie 2019



Verloopgarens | Cakebollen

1. Lana Grossa Chilly Dégradé 
Een 100% linnen garen met een prachtig ombre kleurverloop in de draad. Chilly Dégradé is onderdeel van de Lana Grossa About Berlin lijn en heeft een mooie platte netstructuur. Projecten gemaakt met Chilly Dégradé krijgen een mooi subtiel kleurverloop en dragen door de natuurlijke linnen vezels comfortabel en ademend. Gebruik Chilly Dégradé dan ook voor het maken van zomerkleding zoals tops en vestjes. Verkrijgbaar in 8 vrolijke kleuren.
2. Lana Grossa Gomitolo Denim
Een prachtig garen gemaakt van 80% katoen en 20% acryl met een mooi ombre kleurverloop in de draad. Gomitolo Denim heeft een mooie licht verwassen denim look waardoor projecten met dit garen een nonchalante look krijgen. Door het grote aantal meters op de bol is Gomitolo Denim perfect voor het breien en haken van omslagdoeken en sjaals. Laat je inspireren door de projecten met Gomitolo Denim in het nieuwe magazine Gomitolo no. 3 2019! Verkrijgbaar in 8 vrolijke kleuren.
3. Lana Grossa Twisted Summer Shades 
Een gemixt garen van 100% katoen met een prachtig kleurverloop in de draad. Lana Grossa Twisted Summer Shades bestaat uit 4 dunne losjes getwijnde draden die elk hun eigen kleurverloop hebben. Daardoor krijgen projecten gemaakt van Twisted Summer Shades een prachtig gemixt kleureffect. Gebruik het zachte en comfortabele garen dan ook voor het haken en breien van luchtige omslagdoeken, sjaals en topjes voor de lente en zomer. Kies jouw favoriete mix en ga aan de slag! Verkrijgbaar in 3 kleuren.
4. Lana Grossa Gomitolo Summer Tweed
Een speels garen gemaakt van katoen, viscose en polyamide met een gemixt kleureffect. Gomitolo Summer Tweed bestaat uit 4 losjes getwijnde en dunne draadjes met elk een eigen kleur voor een prachtig kleurverloop. Een van de draadjes heeft een tweed effect dat subtiel in je projecten terug komt. Gebruik Gomitolo Summer Tweed voor het maken van de mooiste kledingstukken en accessoires zoals omslagdoeken en sjaals.Verkrijgbaar in 8 schitterende kleuren.

Biologische garens:

1. Lana Grossa A Mano
Een veelkleurig en golvend garen gemaakt van 100% biologisch katoen. Lana Grossa A Mano heeft een speelse look door het golvende karakter van de draad en heeft een mooie matte kleuren. Het garen heeft een delicate gevlochten structuur en door het kleurverloop krijgen projecten met A Mano een gemêleerd effect. Lana Grossa A Mano is onderdeel van de Linea Pura collectie en is GOTS gecertificeerd. Laat je inspireren door het bijzondere effect van Lana Grossa A Mano met de modellen uit Filati Linea Pura no. 12! Verkrijgbaar in 10 kleurrijke en vrolijke tinten.
2. Lana Grossa Fourseason
Een biologisch garen gemaakt van wol, katoen en kasjmier. De draad heeft een prachtige getwijnde look en licht gemêleerde kleuren. Fourseason is gemaakt van biologisch katoen en wol en voelt extra zacht door de toevoeging van kasjmier. Lana Grossa Fourseason is onderdeel van de Linea Pura collectie en is GOTS gecertificeerd. Laat je inspireren door de modellen met Fourseason in Filati Linea Pura no. 12! Verkrijgbaar in 16 stijlvolle kleuren.
3. Lana Grossa Organico Uni
Een biologisch 100% katoengaren met natuurlijke uitstraling en moderne look. Het garen heeft een losse structuur en is verkrijgbaar in vele mooie matte kleuren. Lana Grossa Organico Uni is duurzaam geproduceerd en geverfd en dus super verantwoord om mee te breien en haken. Daardoor is het perfect geschikt voor het breien en haken van baby- en kinderkleding, knuffels en amigurumi, maar ook accessoires als sjaals, dekentjes en kussens. Lana Grossa Organico Uni is onderdeel van de Linea Pura collectie en is GOTS gecertificeerd. Laat je inspireren door het sprekende kleurenpalet van Lana Grossa Organico Uni dat bestaat uit 28 kleuren.

Zijde:

1. Lana Grossa Landlust Sommerseide
Een exclusieve mix van zijde en katoen met een prachtige natuurlijke uitstraling. Landlust Sommerseide is een licht getwijnde draad met een gemixt kleureffect en matte look. De draad voelt zacht en comfortabel en is door de luxe samenstelling perfect voor het maken van zomerkleding en accessoires. Kies uit het ruime kleurenpalet en ga aan de slag! Laat je inspireren door de modellen met Landlust Sommerseide in Filati Classici No. 16! En kies uit de 17 sprekende kleuren.



Lintgaren:

1. Lana Grossa Sparkly
Een licht en luchtig lintgaren gemaakt van katoen en polyester met een gespikkelde print. Lana Grossa Sparkle is onderdeel van de About Berlin collectie en zorgt met zijn unieke kleuren voor een prachtige look. Het garen is lichtgewicht door zijn structuur en is daardoor perfect voor het breien en haken van zomerse kleding zoals tops, truien en vestjes. Verkrijgbaar in 6 vrolijke kleuren.



Linnen:

1. Lana Grossa Chilly
Een 100% linnen garen met een mooie platte netstructuur en matte look. Lana Grossa Chilly is onderdeel van de About Berlin lijn en is van hoogstaande kwaliteit. Door de 100% natuurlijke linnen vezels is Chilly perfect voor het breien en haken van zomerse kleding zoals tops en vestjes. Projecten gemaakt met Chilly dragen namelijk heerlijk comfortabel en ademend. Kies uit het brede kleurenplaten dat bestaat uit 14 tinten.
- En ook Lana Grossa Chilly Dégradé (zie verloopgarens) is van 100% linnen gemaakt.

Katoengarens:

1. Lana Grossa Soft Cotton 
Een zachte draad gemaakt van 70% katoen en 30% acryl. Lana Grossa Soft Cotton heeft een losjes getwijnde structuur en de draad heeft een hele subtiele glans. Doordat de draad extreem zacht en licht aanvoelt is Soft Cotton perfect voor het breien en haken van kledingstukken en accessoires zoals tops, vestjes, omslagdoeken en sjaals. Kies uit het uitgebreide kleurenpalet van zachte tinten en ontdek Lana Grossa Soft Cotton!
2. Lana Grossa Stromboli
Een dun en glanzend garen met speelse katoenen verdikkingen in de draad. Lana Grossa Stromboli is gemaakt van een combinatie van zijde, viscose, polyamide en katoen en geeft je projecten een prachtige structuur. De draad heeft een lichte glans en draagt comfortabel. Kies uit een uitgebreid kleurenpalet van warme natuurlijke tinten.Laat je inspireren door de modellen met Stromboli in Lana Grossa Lookbook no. 6! Kies uit 8 kleuren.
3. Lana Grossa Capri 
Een dun en glanzend garen bestaande uit een combinatie van katoen, polyamide en zijde. Lana Grossa Capri voelt zacht en glad aan en is verkrijgbaar in 10 prachtige tinten. Gebruik Capri voor het breien en haken van luchtige zomerkleding en accessoires of combineer het garen met een andere draad voor een extra speciaal effect. Laat je inspireren door de projecten met Lana Grossa Capri in Lookbook no. 6 2019! Kies uit de 10 frisse kleuren.
4. Lana Grossa Pappagallo 
Een kleurrijk gemixt garen gemaakt van 50% katoen en 50% microvezels. Pappagallo bestaat uit losjes getwijnde draden die regelmatig van kleur veranderen. Daardoor krijgen projecten met Pappagallo een mooi gemêleerd effect. Kies uit een van de 8 kleuren en laat je verrassen door het kleurrijke effect van Lana Grossa Pappagallo. Ga aan de slag met een van de modellen met Pappagallo uit Lookbook no. 6 2019!
5. Lana Grossa Ecopuno 
Een zacht garen met een subtiel verwassen look gemaakt van katoen, merino en alpaca wol. Het garen heeft een licht harig effect en geeft projecten gemaakt met Ecopuno een prachtige look. De samenstelling van het garen maakt het perfect voor het breien en haken van baby- en kinderkleding, maar ook accessoires als sjaals en mutsen. Kies uit het ruime kleurenpalet en ontdek Lana Grossa Ecopuno! Je hebt de keuze uit maar liefst 31 warme en stijlvolle kleuren.



Lana Grossa zomercollectie 2019 | magazines


Lana Grossa inspireert je met 5 nieuwe magazines die boordevol staan met zomerse kleding.

1. Lana Grossa Filati Linea Pura no. 12 2019
Deze nieuwe editie van Filati Linea Pura staat volledig in het teken van de mooiste damesmodellen voor de lente en zomer van 2019. Met de biologische garens uit de Linea Pura collectie maak je de mooiste duurzame modellen. Met meer dan 30 patronen variërend van sportief tot stijlvol maak jij in no time de mooiste looks.
2. Lana Grossa About Berlin Special no. 2 2019
In deze special vind je 22 unieke modellen exclusief ontworpen door Berlijnse ontwerpers voor Lana Grossa. Met zowel breipatronen als haakpatronen maak je unieke items zoals tops, truien en vesten voor dames. De modellen zijn gemaakt met de exclusieve garens zoals Lana Grossa Chilly, Chilly Degradé en Ecopuno en hebben een eigentijdse en vrouwelijkheid look.
3. Lana Grossa Lookbook no. 6 2019
Het nieuwe Lookbook voor de lente en zomer van 2019 bevat 19 patronen van de mooiste dameskleding en accessoires. Met zowel gehaakte als gebreide modellen van sjaals, vestjes, tops en luchtige truien maak je eenvoudig de mooiste items voor de warmere dagen. Met de tijdloze garens zoals Ecopuno, About Berlin Sparkly en Pappagallo stralen de modellen luxe en comfort uit.
4. Lana Grossa Filati Gomitolo no. 3 2019
Het nieuwe Gomitolo No. 3 magazine staat volledig in het teken van de mooiste modellen met de Lana Grossa Gomitolo zomergarens. Met 16 nieuwe patronen van gehaakte tops, omslagdoeken en gebreide truitjes en sjaals maak je de mooiste items voor jouw zomer garderobe. Ontdek het prachtige nieuwe Gomitolo Summer Tweed of ga aan de slag met Gomitolo Puno.
5. Lana Grossa Filati Classici no. 16 2019
De nieuwe Filati Classici No. 16 bevat 40 unieke dameslooks en 10 stijlvolle herenmodellen. Met patronen van damesvesten, truien en tops van garens zoals Organico, Elastico en Cool Cotton brei je de mooiste items voor de warme dagen. Ook aan de mannen is gedacht met prachtige tijdloze items als truien en vesten.

Lana Grossa zomercollectie | Lana Grossa breipakketten


Met Ecopuno en de biologische garens uit de Linea Pura collectie zijn prachtige moddellen gemaakt waarvan wij breipakketten hebben gemaakt. Kies uit de maar liefst 14 breipakketen. Bekijk alle breipakketten. 


Lana Grossa zomercollectie | Lana Grossa haakpakketten

Ook de haakster kan aan de slag met een compleet haakpakket. Haak deze zomerse items. Bekijk alle Lana Grossa haakpakketten. 

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen